Om mig

Jag heter Elina Kantelinen Brandt och är utbildad bagare och konditor. Jag har tidigare arbetat inom finansbranschen under 10 års tid och år 2016 valde jag att byta karriär och göra det jag har passion för: mat och dryck.

Jag är född och uppvuxen i Finland där jag växte upp i en familj där matlagning och bakning var en del av vardagen. Varje lördag bakade jag en hel dag med min mamma, min mamma har alltid lagat all mat från grunden och lärt mig att vara matsmart: ingen ätbar mat ska slängas.

Här vill jag inspirera er till att laga enkel vardagsmat och baka både  lite enklare och svårare bakverk. Alla recept har jag provlagat och provbakat många gånger innan de publiceras.

Utöver min blogg och mitt Instagramkonto @bakemybreathaway gör jag även frilansuppdrag inom mat och dryck. Jag har bland annat agerat moderator på en presslunch och representerat ett livsmedelsföretag på en branschmässa. Jag tar även fram recept och fotar på kundens önskemål. Ta gärna kontakt med mig för att prata om samarbeten.